Onze autorijles pakketten & prijzen

 

Rijbewijsgarantie pakket

Drive Home biedt naast gewone autorijles pakketten ook een rijbewijs-garantie pakket aan. Je kunt nu voor een vaste prijs je rijbewijs halen!

Door middel van de rijtest kan de rijinstructeur in overleg met jou een rijbewijs-garantie pakket aanraden. Dit betekent een vaste prijs voor alle lessen en de (her)examens. Zo weet je al aan het begin van je opleiding wat je rijbewijs jou gaat kosten.

Pakket A

* Mocht het gekozen pakket niet voldoende rijlessen hebben dan is er altijd nog de mogelijkheid om losse rijlessen erbij te nemen.
* Alle lespakketten mogen ook in vier termijnen betaald worden.

 

Pakket B

* Mocht het gekozen pakket niet voldoende rijlessen hebben dan is er altijd nog de mogelijkheid om losse rijlessen erbij te nemen.
* Alle lespakketten mogen ook in vier termijnen betaald worden. * Alle lespakketten zijn maximaal 12 maanden geldig, indien u een pakket heeft afgenomen en binnen een periode van 12 maanden geen lessen heeft gevolgd vervalt uw pakket automatisch.

 

GRATIS PROEFLES T.W.V. €45,-

BIJ AFNAME VAN EEN PAKKET!

 

Prijzen

Rijtest

45,-

Losse rijles

41,50

Tussentijdsetoets

225,-

  • Als je alvast wilt wennen aan het examen kun je ervoor kiezen een tussentijdse toets te doen. Tevens kun je vrijstelling voor bijzondere verrichtingen verdienen voor je 'echte' examen

Praktijk examen

245,-

  • Het 'gewone' praktijkexamen dien je binnen 1,5 jaar na het behalen van je theoriecertificaat af te leggen. Het examen duurt ongeveer 55 minuten

Faalangst examen

265,-

  • Het faalangst examen is speciaal bedoeld voor leerlingen met faalangst. Je krijgt een examinator die is getraind in het begeleiden van mensen met faalangst.

Staatsexamen

265,-

  • Is het niet gelukt om in 4 keer examen doen te slagen, dan kom je terecht bij het BNOR (Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid). Daar krijg je de kans om via een staatsexamen alsnog je rijbewijs te halen.

Om te kunnen oefenen voor je theorie-examen, kun je bij ons gratis gebruik maken van het theorieboek en de cd-rom.


 

Geïnteresseerd in een autorijles pakket?

Laat hieronder je gegevens achter en laat ons weten in welk pakket je geïnteresseerd bent. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op!