Voordelig en snel je rijbewijs B met Rijschool Bennekom!

Heb jij de leeftijd bereikt om te mogen starten met autorijlessen? Bij rijschool Drive Home in Bennekom ben je meteen welkom! Wij staan voor je klaar om met jou te bekijken hoeveel lessen je nodig hebt, zodat je snel en voordelig je rijbewijs kunt halen. Jongeren willen graag zo snel mogelijk het rijbewijs halen en zelf veilig de weg op. Toch gaat daar een hele voorbereiding aan vooraf, zoals het behalen van je theorie-examen, autorijlessen en dan nog je tussentijdse toets en je praktijkexamen. Bij rijschool Bennekom ben je in goede handen om in korte tijd je rijbewijs te halen. Vervolgens kun jij zelf veilig de weg op in Bennekom (Gelderland) en omstreken.

Waarom kiezen voor Drive Home?


• Spoedopleiding vanaf 10 dagen zonder bijkomende kosten
• Mogelijkheid om in de avond of in het weekend te lessen
• Je kunt elke week onbeperkt lessen
• Mogelijkheid om in termijnen te betalen
• Gratis gebruik van theorieboeken, vragenboeken en cd-roms
• Al meer dan 1000 geslaagden
• Gratis herexamen bij alle pakketten

Goedkope rijschool Bennekom

Rijschool Bennekom staat bekend als goedkope rijschool. Iedere week krijgen wij veel nieuwe aanmeldingen en slagen veel leerlingen voor het B rijbewijs. Een unieke kans om nu ook bij ons te komen lessen. Wij kunnen je garanderen dat je diezelfde week nog kunt starten bij ons! Uiteraard kun je eerst een proefles aanvragen, om er achter te komen wat onze mogelijkheden zijn en hoe wij te werk gaan. Wij werken met geduldige instructeurs, van fouten maken leer je, dat is ons uitgangspunt.

Rijschool Bennekom voor jouw rijlessen

Als je voor de keuze staat om te mogen beginnen met autorijlessen, kies dan nu voor rijschool Drive Home in Bennekom. Onze ervaren chauffeurs zien je graag instappen en na een tijdje trots uitstappen met je rijbewijs! Je vraagt je misschien af hoeveel rijlessen je nodig hebt, dit kunnen wij samen met jou bekijken. Daarvoor kunnen we een rijles inplannen en dan bekijken hoe snel je de vaardigheden onder de knie hebt. Vervolgens kun je een pakket kiezen en daardoor weet je ook qua kosten waar dat je aan toe bent. Mocht je nog een paar extra lessen nodig hebben, dan kunnen deze altijd los worden afgenomen.


Vragen aan onze rijschool?

Wil je graag kennismaken met rijschool Bennekom, of heb je vragen over onze rijschool, de werkwijze, onze instructeurs of de kosten? Laat het ons dan vandaag nog weten! Wij zijn er om je vragen te beantwoorden en hopen je snel te mogen verwelkomen in een van onze lesauto’s. Bij Rijschool Drive Home ben je aan het juiste adres voor jouw rijlessen in Bennekom en omstreken! Wij bieden je kwalitatieve en professionele begeleiding voor een laag bedrag. Voor meer informatie zijn wij nu telefonisch bereikbaar en via het contactformulier. Een van de medewerkers van rijschool Bennekom zal diezelfde dag nog contact met jou opnemen!

Ja! Ik wil graag lessen bij Rijschool Bennekom

Heb je nog vragen?

Neem dan nu contact met ons op!