Rijschool Ede

De beste keuze voor het behalen van je rijbewijs B

Op zoek naar een goedkope rijschool in Ede?

Dan ben je bij Rijschool Drive Home aan het goede adres!

Bij Rijschool Drive Home krijg je een kwalitatieve en professionele begeleiding voor weinig geld.

Rijschool Drive Home geeft onder andere ook rijlessen in Ede. Rijschool Drive Home is een goedkope rijschool waar je zelf ook de hoeveelheid rijlessen kunt kiezen. Je kunt een pakket kiezen dat bij je past. Mocht het gekozen pakket niet voldoende rijlessen hebben, dan is het altijd nog mogelijk om losse rijlessen erbij te nemen. Je autorijbewijs halen is nog nooit zo gemakkelijk en goedkoop geweest als bij Rijschool Ede.Ben je er klaar voor om je rijbewijs B te halen en zoek je een rijschool in Ede?

Rijschool Drive Home rijlessen voor het rijbewijs B. Bij rijschool Drive Home leggen wij de focus op het snel en plezierig behalen van je rijbewijs. Ook zijn wij ons ervan bewust dat je geen duizenden euro's kwijt wilt zijn voor je rijbewijs B. Daarom hebben wij goedkope, losse autorijlessen en autorijles pakketten samengesteld. Kortom, voor ieder wat wils!

Wanneer beginnen met rijlessen?

Je kan al vanaf 16,5 jaar beginnen met autorijlessen.Zodra je 17 bent geworden mag je ook het praktijkexamen afnemen. Geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag onder begeleiding de weg op met een door jou gekozen coach. Je hoeft dus niet meer te wachten tot je 18 bent geworden voordat je eindelijk met rijlessen kunt beginnen!

Het aantal lessen dat je nodig hebt is afhankelijk van jouw eigen leertempo en de aandacht die besteedt aan je rijlessen. Je instructeur van rijschool Ede jou binnen korte tijd klaarstomen voor je praktijkexamen, zodat jij straks lekker kunt genieten van de vrijheid van het autorijden!

Ja! Ik wil graag lessen bij Rijschool Ede

Heb je nog vragen?

Neem dan nu contact met ons op!