Rijschool Veenendaal voor goedkope rijlessen

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Veenendaal? Drive Home staat direct voor je klaar, om je in korte tijd klaar te stomen voor je praktijkexamen. Veenendaal is een plaats in Utrecht met ruim 63.800 inwoners. Belangrijke wegen in de regio zijn de A12 en de N33, daar maken dagelijks veel mensen gebruik van. Maar iedereen heeft het rijden op de weg moeten leren en daar zijn wij voor! Bij rijschool Veenendaal ben je in goede handen als je in korte tijd en voordelig je rijbewijs wil halen. Wij staan bekend als goedkope rijschool met veel ervaring en goede instructeurs. Zij maken graag kennis met jou om je de vaardigheden van het autorijden onder de knie te laten krijgen. Daarom is rijschool Veenendaal de rijschool die je nodig hebt!

Waarom kiezen voor Drive Home?


• Spoedopleiding vanaf 10 dagen zonder bijkomende kosten
• Mogelijkheid om in de avond of in het weekend te lessen
• Je kunt elke week onbeperkt lessen
• Mogelijkheid om in termijnen te betalen
• Gratis gebruik van theorieboeken, vragenboeken en cd-roms
• Al meer dan 1000 geslaagden
• Gratis herexamen bij alle pakketten

Rijlessen bij Rijschool Veenendaal


Eindelijk is het dan zover, je mag beginnen met autorijlessen. Alleen nog een rijschool in Veenendaal en de regio, de eerste les plannen en je bent weer een ervaring rijker. De eerste stap kan bij Rijschool Drive Home zo gezet zijn. Bij ons kun je deze week nog beginnen met lessen. Wij leggen de focus namelijk op het snel behalen van je rijbewijs en daar werken wij samen met jou aan. Je bent er om te leren en onze instructeurs nemen graag de tijd voor je om je alles goed uit te leggen. Je krijgt bij Rijschool Drive Home auto rijles voor autorijbewijs B.

Rijschool Veenendaal staat voor kwaliteit


Bij Rijschool Drive Home krijg je een kwalitatieve en professionele begeleiding voor weinig geld. Jij staat als chauffeur bij ons op nummer één samen met kwaliteit en veiligheid! Bij onze goedkope rijschool kun je zelf de hoeveelheid rijlessen kiezen. Je kunt een pakket kiezen dat bij je past. Wij kijken ook graag met je mee om in te schatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt.

Mocht het gekozen pakket niet voldoende rijlessen hebben, dan is het altijd mogelijk om losse rijlessen erbij te nemen. Wij zijn flexibel, het gaat er ons om dat jij snel en voordelig je rijbewijs haalt!Snel je rijbewijs halen bij rijschool Veenendaal


Jij wil toch ook snel je rijbewijs halen? Kies dan nu voor rijschool Veenendaal. Als je vragen hebt over onze werkwijze, de kosten, de instructeurs of je wil kennismaken met ons, neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Wij zijn telefonisch te bereiken, maar ook via het contactformulier. Wij reageren nog dezelfde dag op jouw bericht om je vragen te beantwoorden of om je eerste rijles in te plannen. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in een van onze lesauto’s in Veenendaal!

Ja! Ik wil graag lessen bij Rijschool Veenendaal

Heb je nog vragen?

Neem dan nu contact met ons op!